Фолк звездата Райна се превърна в истинска кралица в „Биг Брадър“. Още с влизането си фолк дивата стана всеобща любимка и съквартирантите не спират да я глезят. Мъжете в Къщата се надпреварват за вниманието й, а дамите я искат за приятелка. По всичко изглежда, че певицата ще си тръгне като победителка от този сезон на шоуто.

Със сигурност не само зрителите, но и мъжете в Биг Брадър са запленени от красотата на Райна. Още първата вечер Лео й предложи леглото си, а на другия ден Финдо се преквалифицира в неин личен фитнес инструктор. Младежът стриктно се грижи за линията на певицата. И очевидно успява да прекара повече време с нея.

За уморените мускули на Райна пък се погрижи Джийсън, който изненадващо не скрои някой номер и нея. Музикантът се превърна в най-желания масажист в Къщата и дори Маги Желязкова не отказа вниманието му.Rajna 4 Rajna 3 Rajna 2

Последен в листата се нарежда Недялко, който пък я глези с всевъзможни закуски. Той дори и сервира в леглото, след като фолк дивата се събуди от следобедната си дрямка. Красавицата остана поласкана от вниманието към нея, но по всичко изглежда, че засега интересът й е грабнал Финдо. Дали между двамата ще се случи нещо повече от словесните закачки, които си разменят тепърва ще видим.

източник: kliuki.net

Leave a Comment