Човек рядко може да види снимка на Андреа, която да не е обработена с фотошоп. Певицата е сред най-отявлените почитателки на обработващите програми, с които си докарва стройна и изящна осанка. Истината обаче е, че половинката на Кубрат Пулев е сериозно наедряла в последните месеци и колкото и упорито да се мъчи да го скрие, едрото й тяло все повече се набива на очи на феновете.

На едно от последните участия на звездата на Пайнер гостите в заведението буквално онемяха от вида на любимката си. Стъкната в ултра къса рокличка и черни чизми, Андреа за пореден път се опита да провокира феновете със сексапилна визия. Този път обаче удари на камък, коментират зрители на изявата.

Вместо да зашемети с вида си, певицата втрещи всички със сериозно наедрелите си бедра. “Направо изглежда огромна, краката й се търкат един в друг”, свидетелстват потресените зрители на изявата на чалгаджийката. Изглежда обаче на самата Андреа не й пука особено от мнението на хората, тъй като за пръв път от доста време качи в профила си във Фейсбук необработени снимки от изявата си. На които си личи истинската й визия (почти) без фотошоп.

източник: kliuki.net

Leave a Comment