Доста грубо използваха мнимата смърт на Николета, за да направят представяне на нова песен

Невероятен шок и ужас преживяха близките на плеймейтката и самата тя, пишат от sporta.bg. Вчера незнайно от кого в интернет пространството бе разпространен клип със заглавие „Първи кадри около смъртта на Николета Лозанова!!! Бтв новините 23.01.2013 – Обедна емисия. Почивай в мир!!!“. Феновете заляха стената на Ники с въпроси какво се случва, вярно ли е това и бяха много притеснени за нея и семейството й.

Николета е жива и здрава и е в чуденка кой може да й е скроил този номер. Все пак по пътя към върха си е създала доста врагове. Но подобна груба и крайно възмутителна шега минава всякакви граници. Много ядосана звездата написа „Да лъжете за нечия смърт, само и само да съберете повече гледания на жалкия си клип е много долно….. осъзнайте се вече какво пишете!!!”.

Оказа се, че клипът няма нищо общо с Николета, но собствениците му са решили да си направят безплатна реклама. Във видеото е заснета песен на рапъра Димчо. Футболната съпруга обаче го прие много навътре и се разбесня яко срещу измамниците. Тя обяви на фейсбук страницата си: „НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА НЕ Е МЪРТВА ТОВА СА ПОРЕДНИТЕ ИЗМИСЛИЦИ..!!!”

източник: kliuki.net

Leave a Comment