Всички са измамени! И зрителите, и участници в „Къртицата“. Оказва се, че в Базата няма Предател и никога не е имало, научи HotArena.net.

Истинската Къртица ще бъде избрана от главния редактор едва в края на риалити шоуто сред неколцината оцелели в Базата.

Три месеца играчите и зрителите напразно са гадаели кой е Къртицата. Такъв не е бил избиран, като така продукцията се застрахова да не бъде разкрит още в началото и предаването да се провали.

Редакторите вече имат няколко набелязани играчи, които могат да минат за Къртица в последствие, но всичко зависи от последните дни в Базата. Неслучайно жокерите, които се подават на участниците, са толкова многозначителни, че могат да се свържат с всеки един вътре.

Единственият проблем е как отпадат участниците при теста, в който разкриват подозренията си кой е Къртицата. Най-често това става на базата на бързината на отговаряне – който е по-бърз, печели, писа „Всеки ден“. А когато решат да разнообразят с различен брой верни отговори, зрителите така или иначе не разбират колко и какви са били те.

По този начин от „Къртицата“ могат да манипулират зрители и участници, както си искат, а когато настъпи моментът за разкриване на Предателя, той може да е всеки.

източник: hotarena.net

Leave a Comment