Компаниите, които се осмелят да наемат емигранти ще си плащат скъпо! Буквално!

Премиерът на Великобритания намери начин да стъжни живота на всеки, който иска да се възползва от социалните благини в Кралството, а не е поданик на кралицата.

Дейвид Камерън вече е готов с пълен пакет мерки, които да озаптят ордите емигранти, които трепери, че ще нахлуят в родината му. За до ограничи достъпа на българи и румънци, той подписа нареждане, с което да ограничи достъпа им до общински жилища и социални помощи. Имигрантите могат да разчитат на социални помощи за безработица в продължение на шест месеца и повече само когато докажат, че не само си търсят упорито работа, а и имат абсолютен шанс да си намерят. Тези, които са се установили със семействата си в Обединеното кралство едва след пет години могат да се надяват, че ще получат общински жилища.

За да се справят с по-голямото зло за тях, британското правителство е направило така, че компаниите, които разчитат на нелегалната имиграция, за да си търсят персонал, да си платят прескъпо. Буквално. Глобата за нарушителите стига до 20 000 паунда.

Камерън обяви, че се страхува от хора, които идват на Острова и се възползват от великодушието на сънародниците му, без да допринесат с нищо на британското общество.

Правителството на Великобритания се принудило на крайните мерки, под обществения натиск. Британците се паникьосали от угрозата, че “вълна милиони румънци и българи ще залее Острова”. Ограничения за българите и румънците, които искат да се установят във Великобритания, ще започнат да действат от следващата година.

източник: razkritia.com

Leave a Comment