Стелла Ангелова била най-големият дразнител за участниците и за целия екип Денсинг старс, издават участници в шоуто.

Холивудската каскадьорка успяла да издразни всички още на първия лайф, като обявила, че от всички тя е най-голямата звезда и трябва да се съобразяват с нея. Дошла съм да спечела и ще спечеля, заяви неколкократно тя. Във визитка си пък бившата гимнастичка обявява, като свое най-голямо предимство, че си пиела кафето с Рики Мартин.

Аз като го пия с мъжа си да взема да се махам ли, промърморила незлобливо Латинка Петрова. Това обаче ядосало американката и тя започнала да избягва най-възрастната участничка и да греда на нея с насмешка. Никога не пропускала да направи разбор на танца на другите и да им каже, че не бил достатъчно добър. Те яко се дразнели, понеже полагали неимоверни усилия на репетициите и давали от себе си всичко, но не били професионалисти като нея.

Стелла успява да предизвика негативни чувства у част от публиката, като непрекъснато се самоизтъква, непрекъснато употребява местоимението АЗ както и с държанието си зад кулисите, което по време на вдигането на оценки ясно се вижда. Докато другите скачат и подкрепят участника, ръкопляскат му и му стискат палци, тя стои на дивана с чаша вино в ръка и чака да дойде нейният ред, за да се хвърли вихрено на сцената и да сложи всички в джоба си. Два пъти погледна на кръв Елен и веднъж Део, защото спечелиха повече точки от нея. А след изпълнението на Наско и Райна, когато цялата публика беше на крака, тя се хвърли собственически към Наско и прие аплодисментите все едно е танцувала самата тя. На Райна пък заявила в кулоарите, че не иска да я вижда повече на сцената.

Като се прибави и видимото толериране на Стелла от страна на Илиана Раева, участниците съвсем се дистанцират и започват да се демотивират, защото знаят, че Стелла ще спечели, независимо колко труд хвърлят те. Нямаме нищо против, тя танцува добре, но тази надменност и това самочувствие просто дразнят, издават участници пред „Блясък“.

източник: skandalno.net

Leave a Comment