Сериозен скандал взриви социалните мрежи, след като първо Емануела обвини 100 кила, че пуши марихуана в базата на Къртицата.

Подкрепи я съпругът й Никола и каза, че това е вярно, а капака сложи Миглена, която в желанието си да защити Килата се изцепи, че почти половината вътре си пафкали всякакви наркотици.

Сега в СЕМ има няколко сигнала, че риалити предаването прокламира в ефир пушене на забранени вещества и продуцентите не наказват никого. Докато за една чаша алкохол в повече правят по цяло поучително предаване и поставят всички на другарски съд.Деян и Радина готини Отдавна в мрежата наричат играчите – вип-димилките и посочват, че в базата няма нито един, който да не пуши поне цигари. Навсякъде участниците се разкарват с цигара в ръка, а по време на лайф лицата им не могат да се видят от пушилката. Като се започне от Гибона и Любо, които са спортисти, самата Емануела и Рут, които уж са певици, Кирил Ефремов и Деян Донков, които пък са актьори, та се стигне и до най-невзрачните участнички, Марина , Мариана и Велислава. Иван и Андрей се оправдаха, че често играчите излизат от базата и на връщане не могат да ги претърсват за забранени вещества, защото това го няма в правилника. В правилника обаче едва ли има клауза, в която може да се пуши масово марихуана и дрогираните участници после да се хвърлят в опасните игри. Зрители молят продуцентите поне по време на лайф да забранят на играчите да пушат буквално издухвайки дима в лицата на водещите и в камерите. Гледката е грозна и отблъсква. Например последният конфликт между Жени Калканджиева, Велислава и Марина започна с това, че момичетата пушеха от нейната кутия цигари, а тя си я стискаше до другата доставка от продукцията.

източник: skandalno.net

Leave a Comment