Съобщението, че Дими има половин час да си събере багажа, изненада и притесни не само самият него. У всички останали участници в риалитито започнаха да се появяват сериозни съмнения за внезапното напускане на Дими от шоуто.

Първите, които започнаха да протестират срещу това, че Дими си тръгва, бяха тризначките. Триото много се привърза към Дими и дори му помогна да си събере багажа… Освен това тризначките не спряха да критикуват Брадъра в полза на Дими и го подкрепяха до последния момент.

Преди да си тръгне, Дими се обиди на името, което му лепнаха Цеце и Боби, започна да се жалва и хвърли табелката в коша. Когато чуха гласът на Гоемият Брат, всички си помислиха, че Дими напуска, защото не се е подчинил на мисията и се е изгаврил с неяq пише skandalno.net.

Преди това македонката Цеце и тя се разрева и вдигна цирк, заради протеста на Дими, но общо взето всички бяха шокирани от напускането на Дими. И до този момент никой от съквартирантите не знае абсолютно нищо за трагедията, която сполетя брадъра Дими. Мнозина от участниците се побъркват от чудене, защо така набързо и изненадващо Дими си тръгна.

Разбирайки от служителите навън за покъртителната трагедия в семейството му, Дими останал съкрушен. Официално изявление в Биг Брадър все още няма, а шоуто продължава с пълна сила…. А зрителите и феновете на риалитито изпаднаха в истерия и са убедени, че вота е опорочен.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment