Азис неочаквано се оказа любимец на македонските медии. Те признаха това лично в обширен материал, които е пълен със суперлативи и хвалебствия.

Причината е, че Костинбродският славей се е съгласил да даде обширно интервю за македонската телевизия и ще позволи на журналистите да влязат в жилището му, ще ги запознае с домашните си любимци, с навиците си, ще им разкаже как живее, какво обича, какъв е животът му. Телевизионерите са в див възторг. Те наричат Азис мегапопулярна българска звезда и го обсипват с ласкателства. Азис с девойки

В предварителния материал те разказват всичко, което знаят за него, хвалят го, че е отслабнал, направил е мускули и се грижи за тялото си. Особено внимание обръщат на тоалетите му, като гадаят кой откъде е купен и колко струва. Цял абзац е отреден на прическите и превъплъщенията на певеца, дуетите и авторските песни. За сексуалността му се говори ласкаво, като се подчертава, че той не я крие, нито пардира с нея. След това се прави анализ на гласовите му данни, който е най-точен и най-безпристрастен.

От публикацията става ясно, че скандалният български изпълнител има страшно много фенове в Македония и негови песни се пеят по кръчмите и дискотеките. Той засенчвал някои местни звезди и бил по-популярен от други български изпълнители. В песните му се усеща македонската душа и сила на таланта, не забравя да отбележи публикацията.

източник: skandalno.net

Leave a Comment