Нечуван международен скандал предизвика видето на Галена „Пак ли”! Както Kliuki.net наскоро писа, сцените в него са упомрачителни и певицата разголи много от себе си.

У нас това създаде фурор, а недоволните от оскъдното й облекло и кадрите като от филм за възрастни, бяха много. Докато в България тези приказки ще останат глас в пустиня, то в съседна Турция се създаде остро напрежение, което доведе до спирането на клипа!

Самата изпълнителка признава, че се е наложило „Планета” да свали „Пак ли” от ефира си и в момента той не се върти, въпреки че феновете искат да го гледат.

От турското посолство са настояли някои кадри да бъдат изрязани и едва тогава телевизията ще може да го пусне отново. Почитателите ръмжат срещу мярката и не искат да повярват, че чужда страна може да има претенции към родния продукт на „Пайнер”. Причината за това обаче е, че част от кадрите са заснети именно в царския дворец „Yerebatan sarnici“, за където звездата получи специално разрешение. Секси бельото и палавите й чупки никак не се понравили на вярващите мюсюлмани.

След корекцията, едва ли видеото ще бъде толкова пикантно, но иначе не може да се излъчи, защото е в разрез с разбиранията на местните. В нашите сайтове за споделяне, забраната явно не важи, тъй като то все още може да се види.

източник: kliuki.net

Leave a Comment