Холивудските звезди, които виждаме на екрана или по кориците на лъскавите списания, стриктно следят за своите килограми.

Следят, следят – пък вземат, че забравят за диетите! Или има нещо друго, което ги кара да се разпъват и закръглят?!
През лятото на 2012-а Селена Гомес събра очите на феновете си, като се появи неподобаващо напълняла на светско събитие. Заговори се, че може да е бременна от Джъстин Бийбър. Или пък е болна от нещо, което се лекува с хормони, а какво е точно – не се знае. Истината се оказа съвсем различна! Селена напълняла целенасочено и съзнателно, за да влезе в ролята си във филма “Методи на възпитанието”. Веднага след края на снимките сладураната си наложи стария режим на хранене и спорт, и бързо си възвърна добрата форма.

Със сигурност нейната кака Линдзи Лоън не може да направи същото. Скандалната й слава расте, растат и цифрите, показващи колко са килограмите на звездата. Папарашките снимки, които редовно я показват в таблоидите, свидетелстват как лицето на Линдзи се превръща във възглавница, сочните устни стават напомпани джуки, а 26-годишното й тяло се налива неприятно. Линдзи има финансови проблеми, проблеми с алкохола и наркотиците, проблеми с татко Лоън, проблеми с данъчните власти и не на последно място – с кариерата в киното.

Ако нервните напрежения покрай всичко това се неутрализират с похапване, растящите й килограми са напълно обясними.

И Мила Кунис влезе в групата на напълняващите! Милата актриса със славянско потекло е на път да изгуби апетитен договор с Dior, защото изящната й фигура изгуби своята крехкост и елегантност само за половин година щастлив живот с Аштън Къчър. Колегите на Мила забелязват отдавна, че тя си пада по пица, чипс и кафе с много захар и сметана. Виждали са я да се тъпче с тези калорийни бомби в снимачните междучасия! Последната версия за закръглените й форми е, че може би Мила и Аштън чакат бебе!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment