Махленски скандал избухна в поп фолка. Чалга певици скочиха срещу Емануела и отправиха изключително обидни коментари срещу нея. Изпълнителката стана обект на такива хули и подигравки, че дори и най-ревностните й защитници не успяха да я опазят от нападките.

Първа вой наддаде фолк певицата Джорджиа, която се оплака, че само преди няколко седмици зеленоокото миньончето е опитало да задигне мъжа й. В писмо до медиите певицата надълго и нашироко се жалва, как докато тя е беряла душа в болницата, двамата са се заигравали зад гърба й.

За всички стана ясно, че изпълнителката си прави реклама използвайки името на Емануела. Примерът й обаче бе последван и от Антонина, която преди време по подобен начин скочи и срещу Николета Лозанова, за да си направи пиар.

Възползвайки се от факта, че фолк звездата е в „Базата“ откъдето не може да й отвърне Антонина доста грубо я обиди. Администраторките на Емануела отвърнаха на нападките с думите, че мненията на „треторазредни“ изпълнителки не ги интересуват.

„Успешни” певици, с по 2-3 участия в месеца, тръгнали да си отварят устата (на едната за съжаление й е малко трудно поради неправомерно използване на пластични корекции) и да говорят срещу Емануела. Нека гледат кариерите си и да търсят нови начини за реклама!“, написаха те на страницата си в социалната мрежа.

В отговор Антонина отказа да се извини, заявявайки, че именно заради поведението на Емануела на фолк певиците им се носи лоша слава. А Джорджиа реши да си направи още по-голям пиар и разнесе публично историята със заварката между мъжа й и звездата на „Ара“.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment