Любимият  на фолкпевицата Галена, вафленият бизнесмен Галин Анастасов, бе обвинен, че краде ток от близкия трафопост за своя  комплекс “Калоянова крепост” в Арбанаси,  който има хотелска е развлекателна част.

Заведедието е направено като средновековна крепост и се посещава предимно от баровци с широки кесии. По информация на полицията е направена съвместна проверка от полицаи и специалисти от Енерго про. Причината за проверката са съмнително ниските сметки на целия хотелски и развлекателен комплекс.

Специалистите са уставонили, че цялото заведение е свързано направо към електропреносната мрежа с меден кабел и специални метални щипки. По този начит консумираната енергия не минавала през електромера и не се отчитала. Извършена е кражба на ток, чиито размери и стойност тепърва ще бъдат уточнявани. Галин Атанасов побесня и нарече твърдението на полицията абсолютна лъжа.  Той твърди, че не е поставял никакви метални щипки и не е крал нищо. За доказателство казал, че ще предостави видеокамерите, които снимат денонощно района. Аз да не съм някакъв си кокошкар, че да крада ток, вилнеел любимият на Галена и заплашвал Енерго про със съд. Все пак приспособленията за кражба са налице и са намерени при проверката. Бизнесменът смята, че накой го е направил нарочно да го натопи, но най-големи подозрения имал към електроснабдителната компания. Той ще си търси правата по съдебен ред, а Енерго про също.

източник: skandalno.net

Leave a Comment