„Не сме се разделяли с приятеля ми и всичко между нас е чудесно” – уверява на страниците на „България днес” Десислава. Така певицата разби на пух и прах поредната доза слухове, че връзката й с по-младото й гадже се е разпаднала. Клюките гласяха, че ММА боецът Светлозар Савов зарязал певицата заради постоянните й сцени на ревност – отбелязва изданието.
Певицата признава, че единствената сложност на тази връзка е разстоянието. Светлозар живее в Русе и тя често посещава дунавския град, за да бъдат заедно. ММА боецът също често е на път и ходи при любимата си в София.

Напоследък и двамата са затрупани от работа – Десислава подготвя нов проект, а Слетлозар се готви за бой през месец декември.

Десислава и Светлозар се запознаха през лятото на 2011 г. Това се случи на снимкита на клипа „Най-неправилният мъж”, в който боецът участва. Постепенно любовта пламна между двамата и оттогава са заедно. Връзката им не се скъса дори от слуховете, че по-младият с 9 години Светлозар често изневерявал на половинката си, докато пътувал в чужбина.
Десислава твърди, че разликата във възрастта никога не ги е притеснявала. „Той дори е много по-зрял от мен. От малък е самостоятелен, а приятелите му са по-големи от него” – споделя пред изданието Десислава.

източник: kliuki.net

Leave a Comment