Половинката на Никол Станкулова не се скъпи за нея и я гледа като принцеса

Някои получават за Коледа чорапки, други парфюм, а Никол Станкулова беше изненадана с чисто ново возило. Синоптичката вече е собственик на последен модел „Пежо”, с което преди дни събра очите на околните, научи Kluki.net.

Красавицата нямала търпение да се изфука пред приятелките си с придобивката си и непрекъснато обикаляла МОЛ-овете с лъскавата си кола, разказаха ни очевидци. Близките й буквално зяпнали от подаръка, с който звездата на Нова телевизия се сдоби благодарение на богатото си гадже. Момчето никак не се скъпи и непрекъснато задоволява претенциите на иначе представящата се за скромна брадърка. В реалити шоуто тя все изтъкваше, че не е като съвременните дами, на които викат кифли и успя да заблуди всички с миловидното си личице.

Оказа се, обаче че и тя, също като Златка обича скъпите играчки и няма нищо против не само да се вози, а и да шофира в лукс. Запознати твърдят, че машината струва близо 60 бона при това без екстрите.

Участничката във „ВИП Брадър” демонстрирала отлични умения зад волана и въобще не била притеснена от мощностите на автомобила. Напоследък тя се придвижвала само с него, а като слиза слага тъмните очила и адски много й се е вдигнало самочувствието, споделят още възмутени, които се натъкнали на стройната моделка.

източник: kliuki.net

Leave a Comment