Дългоочакваната и коментирана сватба между Кубрат Пулев и Андреа няма да стане през април, казаха техни близки. Плановете за бракосъчетанието се провалят за енти пореден път, сега пък заради спортната кариера на Кобрата. Той трябваше да се ожени за любимата си фолкаджийката на 27 април и двамата дори се бяха похвалили на този и онзи, но неочаквано се оказало, че това няма да се случи. Кубрат преценил, че сега кариерата му била по-важна, отколкото някаква пищна церемония с Андреа, за която само ще харчат пари, а всъщност пак ще бъдат разделени и ще живеят на различни места.


Стана ясно и че Кубрат нито е купил пръстен на годеницата си, нито пък се е потрудил да организира годеж. Андреа пък била много потресена от новината и зарязала цялата организация на сватбата и даже не си взела поръчаните примерни покани за тържеството. Пръстенът от 200000 евро пък се оказал мираж. Тя само си мечтаела да й го подарят, но Кубрат се разсеял и не й го купил. Певицата се почувствала измамена, но не дала вид, че страда и продължавала да се усмихва.
Двойката от пет години се опитва да се ожени. Те все обявяват дата на сватбата си и тя все се отлага по вина на Кубрат. Той бил много амбициран да се пребори с най-силните мъже по света и тогава да мисли за семейство. На Андреа пък й писнало да ходи с него пет години дори без годеж.
Мнозина предричат, че тази отдавна коментирана сватба няма да се състои. Условието на боксьора е певицата да му роди наследник, а тя никак не иска да си обезобразява тялото за цяла година и да излезе извън строя. Тя е на 26 години и също е поставила кариерата си на първо място. Шегаджии твърдят, че двамата имат време до пенсия и все ще открият пролука, в която да чуят Менделсон.

източник: skandalno.net

Leave a Comment