Фолк певецът Азис се забърка в грандиозен скандал.

Изпълнителят вбеси не само анти феновете на попфолка, но и чалга маниаците. В навечерието на Рождество, изпълнителят пусна новата си песен “Нещо мръсно” пред почитателите си във Фейсбук. Но парчето му бе посрещнат повече от ожесточено от меломаните.

Дори и феновете на Азо, скочиха срещу него заради гнусното и вулгарно звучене на песента “Музиката е хубава, но текстът е доста груб и гнусен. Азис пак е решил да се прави на интересен, но не на място.”,  “И всеки път когато си помисля, че Азис няма накъде по надолу да падне той ме убеждава, че греша. И точно на Бъдни вечер ли трябваше да пусне тази песен.” гласят част от коментарите.

От друга страна феновете на Алисия също скочиха срещу певеца, след като се разчу, че се подиграва с нея. Както ви Kliuki.bg съобщи новото парче на Василка, имаше за цел да обиди певицата. Самият изпълнител бе буквално разкъсан на парчета, на странницата си в социалната мрежа.

Азис даде ясно да се разбере, че песента му е насочена към конкретни лица и няма никакво намерение да се извинява за нея. След като обаче имаше нахалството да я пусне на връх Бъдни Вечер, на Азис ще му се наложи да се извини на феновете си, ако не иска да остане и без малкото, които са му останали.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment