Тази сутрин популярната водеща на неповторимото телевизионно шоу „ На кафе ” Гала направи сензационно признание, което потресе голяма част от аудиторията. Тя призна в ефир, че всъщност мрази да пие кафе и не може да понася тази напитка, но продуцентите я карат всеки ден да обръща поне по няколко чашки, за да прави компания на своите гости.
„Всъщност не мога да понасям кафето. Със сигурност не усещам какво има в чашата и дори да ми сипят мляко, пак няма да разбера. Всеки ден съм принудена да изпивам по няколко служебни чашки с кафе, за да не стоя пред гостите си на празна маса”, оплака се Гала.


Русокосата фурия си припомни и времената, когато самата тя е била абитуриентка . В онези далечни години опитвала да прояви характер и категорично отказала да ходи на бал. След безбройни кандърми и увещания от страна на родителското тяло най – накрая кандисала, съгласила се в последния момент. Тогава обаче се оказало, че няма рокля и настанала истинска паника. В крайна сметка, тоалетът бил ушит набързо от приятелка на майка ѝ.Само след една година, Гала ще трябва да преживее отново абитуриентските трепети заради дъщеря си , която ще завърши тогава. Въпреки че все още не се е замисляла сериозно как да подготви бала ѝ, водещата категорично възнамерява да я нагласи с приличен тоалет. Това зазвуча особено странно от устата на Гала, която е известна най – вече със странния си вкус към дрехи и прически, с които през ден шокира зрителите на малкия екран.

Също така Гала не одобрява тенденцията от последните години, родители да подаряват на дъщерите си силиконови бюстове за бала . Намира, че това е пълен абсурд и простотия, която самата тя никога не би направила.

източник: vipnovini.bg

Leave a Comment