Тв водещата Гала изненадващо стопли отношенията с бившия си. Звездата на „Нова телевизия“ доскоро критикуваше екссъпруга си за всяко нещо, но днес е в идеални отношения с него, научи HotArena.net.

Водещата критикуваше бащата на дъщеря си Мари, че не се грижи за нея и тя е поела и финансовата отговорност за детето. Той пък я съдеше, че му е изневерявала със Стефан в последната година от брака им.

Неочаквано обаче бившите съпрузи са стоплили ледовете и се появиха заедно на светско парти преди вечер. Косьо зае мястото на младия любим на Гала и цяла вечер бе неин кавалер.

Цяла вечер двойката бе неразделна и смая присъстващите с топлите си отношения. „Кога е станало това чудо? Уж не можеха да се гледат”, питаха се гостите на партито, което бе организирано от бившата соц манекенка Владина Цекова.

Гала и бившия й съпруг през цялото време се държаха изключително дружелюбно един към друг. Гала му се усмихваше и му разказваше толкова увлекателни истории, че той не отлепи поглед от нея цяла вечер.

„Ако човек не знае, че са разделени и са се карали, няма и да разбере. Изглеждат като щастлива и задружна двойка”, коментираха присъстващи. Така и не стана ясно как актуалният любим на Гала Стефан е приел да бъде заместен като кавалер на водещата от бившия си съпруг.

Но за да няма слухове и интриги блондинката сама на няколко пъти уточни, че младият й мъж отсъства от партито, защото е зает и в последния момент се оказало, че не може да я придружи. От думите й излиза, че ако Стефан не е бил възпрепятстван, тримата с Будев са щели да се съберат за купона и да се забавляват заедно, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment