Дъщерята на Гала изобщо не желае да следва примера на майка си и се е насочила към театъра.
Водещата Гала доста падна в очите на майките, след като сподели в ефир, че последно време дъщеря й доста погрозняла, пишат от kliuki.ws. Темата в предаването „На кафе“ беше за странностите в характера и физиката на децата в тинейджърска възраст. За да покаже на зрителите, че е навътре в тези проблеми, Гала реши да сподели личен опит. Обаче доста яко се издъни като каза, че дъщеря й Мари много е погрозняла от както е навлязла в пубертета.

На 14 годишната девойка сигурно й е писнало да става обект на подигравки от страна на майка си. Гала не се спира пред нищо и често вади на показ мръсните ризи на семейството. За да върви предаването, тя споделя за всякакви проблеми на членовете на екипа, свой собствени и на детето си. За нея няма скрито покрито, но в случая просто прекали. Според Гала, Мари има проблеми освен с кожата и с теглото си.

Гост на предаването беше доктор Папазова, която в последно време зрителите никак не харесват. Тя доста често препоръчва лекарства, за които не се знае колко са полезни и какви странични ефекти имат.

Дъщерята на Гала изобщо не желае да следва примера на майка си и се е насочила към театъра. Но докато порасне да взима сама решения, ще трябва да търпи майка й да я използва като опитна мишка в предаванията си.

източник: kliuki.net

Leave a Comment