Гала се изложи в ефир и започна да се заяжда с екипа си!

Водещата нямаше и бегла идея, че разговорът й с продуцентката се излъчва на живо, видя Kliuki.net. Тя и Джиджи въобще не съобразиха този факт и станаха за смях пред аудиторията.

Тъкмо приключи интервюто със Златка Димитрова и двете трябваше да анонсират следващия си гост или материал, а вместо това зрителите станаха свидетели на тяхната нелепа изцепка.

Напоследък нещата в предаването „На кафе” май не вървят особено на добре, коментират хората. Гала редовно е нервна и се сопка на другите, само със звездите, които идват при нея, се държи любезно и мило.

Зад кадър нещата обаче стоят по съвсем различен начин. Гала е много серт и даже може да стигне Слави Трифонов, нищят я в кулоарите на Нова телевизия. Последният й гаф е изключителен, а Гала не се усети грам и продължи да се обяснява на висок глас. Дамите пред екрана останаха изумени за пореден път от поведението на Гала. Телевизионерката редовно е критикувана, че не умее да изслушва и кани все едни и същи лица. Сега пък си навлече гнева на публиката с безобразните си действия в ефир.

източник: kliuki.net

Leave a Comment