Галена Великова е в страхотна форма след раждането, видя HotArena.net. Само два месеца след като стана майка, съдийката от „Денсинг старс“ изглежда така, сякаш не е раждала.

„Не правех нищо, за да отслабна. Просто свалих част от килограмите при раждането, а другите изгубих от само себе си. Фактът, че танцувам от години, също ми помогна“, сподели Галена в интервю за гръцкото издание protothema.gr.

Великова признава, че след като е родила, работата вече не е водеща за нея, пише kliuki.ws. И й е изключително трудно да балансира между работата си като съдия и момиченцето си.

„Чувствам се виновна, когато излизам от вкъщи и я оставям. При всяка пауза звъня по телефона, за да видя как е“, разказва още Галена. Тя сподели, че малката е кръстена на баща си – Касия. А раждането я е накарало да погледне от друг ъгъл на живота.

Галена споделя, че майчинството я е променило и гледа на света с други очи. Признава, че приоритетите й след раждането са доста различни, а това, което най-много й липсва откакто е станала майка е сънят.

източник: hotarena.net

Leave a Comment