10 бона си прибрал Слави от гостуването на Галена в шоуто му, научи за фрапиращия казус HotArena.net. Оказва се, че Трифонов често се облажвал покрай участията на фолк певиците в предаването, тъй като им взимал пари за скрита реклама.

Има ли фиксирани тарифи, не е ясно, но специално за да рекламира модната линия на Галена например, Дългия лапнал 10 000 лева.

Всъщност „скритата реклама“ не е толкова скрита, тъй като за всички стана ясно, че певицата си промотираше дрешките. Тя получи около 20 минути в „Шоуто на Слави” с право да обясни надълго и нашироко колко секси са моделите, които сама е измислила, колко струват и къде се продават. Даде и разяснения, че има онлайн магазин и че доставките стават с поръчки по интернет, писа „Всеки ден“.

Може би „скритото“ идва от факта, че рекламата не минава през отдела на бТВ и съответно Слави не отчита дължимото на телевизията.

Сумите от реклама на фолк диви влизат директно в бюджета на „Шоуто на Слави“ и се преразпределят, което идеално устройва екипа.

Според запознати по същата схема Трифонов взима пари от представянето на новите парчета и албуми на изпълнителите. Те са наясно, че в „Шоуто на Слави“ ще направят най-доброто си промо и не се скъпят за парите. Дългия пък разпределя сумите измежду подчинените си в бонуси и така всички са щастливи.

Или поне донякъде… Защото така, както Слави дава, така и взима, и то доста солено. Според източници от „Шоуто на Слави“, глобите сред екипа са скочили двойни. Колеги изгаряли с по 2000 лева заради закъснение, без значение дали са стажанти или близки до Дългия като Годжи, например. Някои оставали без цели заплати заради неволна грешка.

Въпреки това, хората на Слави били много доволни от работата си. „Всеки си знае задълженията и не трябва да върши нищо друго извън тях. Знаеш си работното време, редовната заплата и бонусите“, разказват от шоуто.

източник: hotarena.net

Leave a Comment