Фолк певицата Галена сподели най-голяма си страст. Изпълнителката разкри, че към нищо не е толкова привързана, както към обувките. Фолк звездата, която е сред най-нашумелите модни дизайнери в момента призна, че най-голямата й слабост са обувките И просто не може да живее без тях.

Певицата дори си пусна снимка от будоара, в който е заобиколена от десетки чифтове обувки. Те обаче са само малка част от огромната колекция на красавицата.

“Моята страст – обувките” – призна с усмивка Галена, а фенките й завидяха. Певицата държи на маркови изделия и не крие, че е пръснала десетки хиляди за тях.

Сред любимите й модели преобладават полуботушките, които са във всякакви цветове и форми. При това изпълнителката очевидно е влюбена в моделите на Кристиян Лубутен, тъй като именно те преобладават в колекцията й.

Фолк звездата не крие, че са й слабост марковите и бутикови модели и в гардероба си държи не един и два униката. Редом с тях се кипрят и не по-малко убийствени обувки, за които би й завидяла всяка жена.
Всъщност фенките на Галена вече си признаха, че са позелени от завист пред колекцията й обувки. „Блазе ти“, „Аууу, завиждам ти, жестоки са направо“, гласят коментари във форумите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment