Галена показа кич и безвкусица, научи Kliuki.ws!

Фолк дивата Галена бе гост в „Шоуто на Слави“, където трябваше да рекламира своята модна линия. Вместо реклама обаче, Галена по-скоро се издъни според зрителите на шоуто.

През цялото време изпълнителката на тоталния хит „Неудобни въпроси“ говори колко изчистен стил има, каква модна линия е създала, а бе окичена като Коледна елха с тези пръстени, пишат зрители по форумите.

Зрителите са потресени как може Галена да говори за стил и класа, като самата тя стана известна с деяния, които никак не са достойни и няма грам класа в тях.
Мнозина пък бяха буквално потресени от цената, която Галена спомена на единия от тоалетите. Като каза, че роклята, с която е облечена, струва 250 лв., това накара мнозина да изригнат в смях. Хейтърите коментират, че няма на какво отгоре тази нейна рокля да е толкова скъпа.

„Тази е подлудяла, кой ще даде такива пари за тази рокля, бе жена, не виждаш ли хората как гладуват?“, „От кога жена, известна с интимните си клипчета в интернет е моден курифей“, са само част от коментарите във форумите.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment