Поп фолк фурията Галена отново посети д-р Енчев!

Певицата от доста време не беше лягала под ножа, но ето че и тя не можа да издържи на изкушението. След пластичната операция, Галена изглежда с по-остри черти, лицето по-скулесто, брадичката-подчертана.

От странните снимки, които Галенапубликува от участие, по лицето й се забелязват доста шокиращи промени. Феновете и останаха в потрес, след като видяха, че по продължение на скулите и към брадичката с*ксапилната изпълнителка има видими издутини. Ако лицето на певицата се огледа детайлно се забелязва, че като че ли в резултат на пластична операция има вградени импланти или е поставена допълнителна кост, пише hotarerna.net.

Преди време изпълнителката на хита ,,Знам диагнозата,, имаше по овална форма на лицето, но след фейслифта то изглежда по слабо и скулесто, с подчертана брадичка. Всички нейни фенове са на мнение, че дивата и преди си беше с перфектно лице и изобщо нямаше нужда от тази интервенция.

Ако продължава в същия дух, Галена ще се съсипе тотално, а от естествената й красота няма да остане и помен. Въпреки, че промените са доста видими, красавицата не смее да си признае и категорично отрича да си е правила пластична операция на скулите.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment