Гафовете с новата Мис България 2013 Нанси Карабойчева продължават. След като родните организатори се издъниха жестоко с представянето й на сайта на Мис Свят, обърквайки името й, видеото с личното представяне на Нанси е дори още по-трагично. Ако това изобщо е възможно, клатят глави феновете. В кратката си видео визитка Нанси трябва по възможно най-добрия начин да представи себе си и страната ни, за да завладее сърцата на хората. Да ама не.

Девойката от село Юнаците обаче изобщо не се справя със задачата да изглежда естествена и убедителна в краткото клипче. Нещо повече, Нанси се пъне и заеква, докато се мъчи да чете от аутокюто това, което са написали за нея от екипа й. “Дори Кирил Ефремов изглеждаше по естествен от нея докато водеше”, смеят се форумци.

Действително, цялото видео е истинско мъчение. И вместо да изпълни зрителите с възхищение към Нанси по-скоро има точно обратния ефект – предизвиква съжаление. “Пълен кошмар, къде сме тръгнали да се излагаме по този начин”, възмущават се феновете.

Остава въпросът дали 20-годишната Нанси действително грам не разбира английски и затова визитката й изглежда толкова насила скалъпена. Или просто русокоската се смущава от камерата и затова не успява да говори както трябва. Което и да е обаче новоизбраната миска ще трябва доста да се постарае до финала в Индонезия. Освен ако не иска и на сцената да стане за смях, коментират потребителите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment