Скандалната плеймейтка Гентиана обясни, че снимката, на която „почитатели“ й пълнят гащите с пари, била отпреди година и половина. Не мога да разбера защо чак сега излиза и какво цели този, който я е пуснал, изжали се тя. Аз съм еротична танцьорка и е съвсем нормално да танцувам топлес, а в случая виждате, даже съм си сложила гащи. Това беше едно частно парти, на мои приятели и нямах нищо против  да им потанцувам и да ми сложат някоя пачка.

Някои пишат, че са ме опипвали и са ми бъркали в гащите.  Това не отговаря на истината, аз никога не позвалявам, изрече гордо тя. А ние се чудим на нея ли да вярваме, или на очите си. Как ще навреш тази пачка, без да бръкнеш в съответните гащи? Какво правят ръцета не някакъв мъж върху гърдите й, ако не я опипват? Може би й правят преглед за рак на млчната жлеза чрез палпиране?

Гентиана отнова дълбоко подчерта, че никога не е била с мъж за пари и никога не би го направила. Интересно, пак от снимката, какво тогава й слагат в гащите, ако не е пари?

На всички ако ни омръзна да слушаме колко добро момиче е Гентиана, как всички едва ли не са се наговорили да й срутята авторитета, а самата тя е пълната невинност и професионализъм. Има моменти, къкъвто  е в случая, в които е по-добре да замълчиш, отколкото да се оправдаваш, защото с всяка лъжа затъваш все повече и повече. Както и от факта, че живеела в скромно семейство и всечки били възмутени от фотографията. Ама тази фотография нали не е фотомонтаж?  Ама това скромно и благоприлично смейство нали все пак  е наясно с какво се занимава и  какво работи рожбата им? Тогава защо се възмущава?

Много съм самотна, нямам мъж до себе си, каза за кой ли път плейметката. Тя искла да се запознае с някого и да се влюби.

Чудесно, но ние пък не сме сватбена агенция, или сайт за свързване на самотни сърца. Затова толкова по въпроса за гащите, пачките и самотните сърца!

източник: skandalno.net

Leave a Comment