Радина и Жени участваха в „Съблечи си късмета”, но явно красавиците не успяха да докажат, че са по-умни от някои плейметки.

Ако се чудите защо и тъкмо вземете да оборвате това твърдение, първо вижте видеото, което ще ви докаже как стоят нещата.

Зрителите ще бъдат хвърлени в потрес от представянето на красивата актриса и знаменитата Мис България, която тотално отврати всички със своите пиянски изцепки в „Къртицата”.

Нали са известни обаче, веднага им дадоха шанс да участват в новата игра, където наградата е сериозна – 50 хиляди лева. От отговорите, които Радина е дала, се съмняваме, че е успяла да стигне заветната печалба, но пък помощта на Жени също не е помогнала това да се случи…

Жалко, че двете в комплект се изложиха точно по география, с която стана популярна Златка Димитрова. От днес нататък всички ще ги сравняват с нея, а това обикновено е повече от обидно.

Краткото промо клипче разкрива, че в петък ще видим всяка срамна подробност от участието на Радина и Жени в „Съблечи си късмета”. От него узнаваме само, че нито една от двете не е наясно дали някой от полюсите се намира в континент, но друг би казал – това да им е проблемът на звездите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment