Примата на българския фолк Глория си замина безславно снощи от “Денсинг старс” на крачка от финала.

Нейната бурлеска не се хареса на журито, защото тя се опита хем да пее, хем да танцува и изгуби връзката и ритъма. Но досега такива гафове не беше правила и другите й танци се оценяваха високо.

По-дълбоката причина е, че Илиана Раева от известно време я навиква и не харесва нейните танци, наричайки ги фолкаджийски, въпреки различното мнение на колегите си.  Просто Раева или видя в Глория конкуренция за своята Стелла, или я подразни популярността й.

Но на няколко пъти яко я поряза в оценките. В началото певицата се обиждаше, защото е  една от малкото, които тренират усърдно по осем часа на ден и изпълняват всичко, което й каже треньорът. Освен това публиката я харесва, а на всичкото отгоре и не танцува лошо.  На Глория все пак й беше време да си тръгне, защото остават най-добрите и се класират за четвъртфинал.  Начинът, по който си тръгна обаче, остави едно лошо чувство. Дори на изпроводяк Илиана Раева не намери добри думи за нея, а отново я разкости за бурлеската. А после каза, че я харесва и се карала на тези, които са добри. Любопитно е тогава защо не се кара на Стелла, а постоянно вика – страхотно, чудесно, цялата настръхнах, прекрасна си. Глория достойно се сбогува, като каза, че за нея било чест да е част от това шоу, че е намерила много нови приятели и че е прекарала чудесно въпреки синините, мускулната треска и изморителните тренировки.

източник: skandalno.net

Leave a Comment