Поп фолк дивата даде интервю за ”Планета”. В него тя разказва за дъщеря си Симона, за мечтите и за надеждите. Глория е много горда майка. Тя е щастлива от факта, че Симона се справя отлично в училище. Щерка й сега е 10-ти клас и учи в НМУ “Любомир Пипков” в София, пишат от Лайф Стайл.

Глория заяви, че Симона е отлична певица и с времето само ще израства. Поп фолк изпълнителката не скри надеждите си, че някой ден дъщеря й ще я задмине по успех. Симона от малка е свикнала на вниманието, фотографите и славата. Щерката на Глория се справяла дори по-добре от майка си с известността.

Глория разкри, че Симона има желание да се яви в някое от музикалните риалита по телевизиите, но все още е много заета в училище, но когато му дойде времето и това ще стане.”Много ще се радвам, ако дъщеря ми ме надмине.”, заяви примата на поп фолка. Но за момента двете са се концентрирали над средното образование на Симона.

Глория допълни, че Симона е изключително талантлива, но ще трябва да начертае пътя си към успеха сама, защото така ще е по-сладко и ще цени постигнатото повече.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment