Разберете как посрещнаха новата 2013 година певицата Глория и дъщеря й Симона Загорова.

Поп фолк гърлата реши да посрещне Нова година в компанията на най- близките си хора. Глория и Симона Загорова дивяха в последния ден на старата година в тузарския курорт Златни пясъци.

Красавицата избра да не спира да работи по празниците и съчета работата с празнуването. Глория беше на участие в Златни пясъци и там, заедно с близките си посрещнаха и новата 2013 година.

В празничната вечер певицата зарадва публиката с най- популярните си хитове и определено успя да задоволи мъжките очи със с*ксапилната си визия. Кулминацията на вечерта беше съвместната песен на Глория с дъщерия й- Симона Загорова.

Хората направо изпаднаха във възторг след прозвучаването на песента “Имам нужда от теб”. Тоалетите, които бяха избрали майката и дъщерята бяха в абсолютен контраст.

Докато Симона заложи на по- спорния стил с дънки и кожено яке, то Глория се появи на подиума в с*кси дантелена рокля в синьо. Кралицата поп фолка не пропусна да се похвали, че двете са си прекарали повече от страхотно, забавлявали са се на макс и са сложили един страхотен старт на новата година.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment