Интериорът на палата, в който живее изпълнителката на любимия на публиката хит “Крепост” кара човек да ахне от премерения вкус, с който е подреден.

Поп-фолк дивата Глория си има своеобразно царство, в което властва заедно с дъщеря си Симона и двете си любими кученца. За да има възможност да твори в дома си, певицата е създала в него уникално студио, в което има възможност да развихри фантазията си и да се отдаде на другата си голяма любов – пеенето! Разбира се, студиото се отличава с изключителен лукс и е оборудвано по възможно най-модерен начин, предаде HotArena.net.

Интериорът на палата, в който живее изпълнителката на любимия на публиката хит “Крепост” също кара човек да ахне от премерения вкус, с който е подреден. Пред “Труд” Глория разкри, че любовта на феновете й буквално се усеща във всяко кътче на дома й – тя е украсила стените на стаите си с картини, рисувани от почитатели, като особено любим й е шарж, дело на пловдивски ценители на нейното изкуство.

Идилията на поп-фолк примата се допълва от възможността да се радва на всичките си отличия, изложени в специално пригодена за целта стъклена витрина на видно място в къщата й. Певицата обожава й уникални произведения на изкуството като донесената й от дядо Гоцо керамична мъжка фигура, облечена в автентична гръцка носия.

Наскоро Глория разкри, че отново е открила любовта в лицето на мъж, чиято подкрепа усеща силно до себе си. Дали той няма да се превърне в своеобразен крал на владенията й?

източник: kliuki.net

Leave a Comment