Фолк певицата Глория проговори за интригите в „Денсинг старс“. Изпълнителката сподели, че е била съвсем наясно, че ще си тръгне на крачка от полуфинала. Фолк звездата сподели, че до последно се борела с цялата енергия, която има, за да остане. В крайна сметка обаче предварително било ясно, че ще напусне формата.

Певицата се усетила, че си тръгва от шоуто, след като я уведомили, че ще представи новата си песен в нощта на елиминациите. “Светна ми лапичката и ми стана ясно. Това малко ме натъжи”, признава певицата.

Изпълнителката отказа да коментира слуховете, че победата на Ангел е нагласена, но не подмина друг един гаф — обидата на Стелла. Певицата разкритикува Ангелова за отношението й към Калин Сърменов, като призна, че и тя самата е отнесла редица упреци от журито, пишат от blife.bg.

По думите на Глория подобно поведение срещу жури е напълно недопустимо. Фолк звездата даде пример със своята работа като съдия преди години в друго танцово шоу. Тя не скри, че някои от забележките са вбесявали и нея, но е предпочитала да продължи напред и да ги подмине с усмивка.

За себе си изпълнителката признава, че е щастлива и доволна от участието си във формата. И е категорична, че нито веднъж не е хленчела или се е оплаквала от трудните тренировки, през които е преминала.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment