Почитателите на Глория спешно я призоваха да спре с пластичните операции. Примата на фолка реши да се подмлади за пореден път, но този път попрекали с изглаждането на бръчките. Последните й снимки смутиха феновете й в социалната мрежа. Които доста се стъписаха, когато видяха в какво се е превърнала  Глория.

Хубавата певица, винаги е била еталон за подражание със стила и визията си, но напоследък взе да прекалява в желанието си да се подмлади. В стремежа си да извае скулите си и заличи бръчките, Глория изглежда почти неестествена. Не само, че тънкия й нос изглежда направо огромен върху лицето й, но и силния грим, допълнително й придава твърде общи черти с някои нощни птици, които няма да назоваваме.

Почитателите на Гло вече я призоваха да спре с пластичните операции. „Глория, много си хубава така, не се обезобразявай“, пишат те в социалната мрежа.

Само преди няколко седмици фолк дивата пусна актуална фотосесия, на която изглеждаше направо перфектно. Сега с изострената си брадичка, хлътнал поглед и остри скули Глория просто плаши.

Самата изпълнителка наскоро сподели, че се смята за закръглена и дори се закани да се подложи на жестока диета, за да свали няколко килограма. В последствие обаче се чу, че е посетила и известен пластичен хирург, за да й опъне лицето, но резултатите от интервенцията са доста смущаващи.

източник: kliuki.net

Leave a Comment