След края на участието на Глория в „Денсинг старс” в светските среди усилено се заговори, че звездата има твърдото намерение да се раздели със силиконовите си гърди. Причина за това са силни болки в кръста, които получи по време на танците и които страшно много ѝ пречеха да се вихри по сцената.

Близки до певицата твърдят, че Глория обвинила именно голямото количество силикон за крайния си неуспех в телевизионния формат. Говори се още, че поп фолк изпълнителката има още една причина да се раздели с големите си гърди – трудно си намира сутиен по мярка и често ѝ се налага да разнася огромната пазва без така необходимото за жените предпазно средство.

Чашата преляла, когато старата Гло видяла своя снима без сутиен във вестника, на която гърдите ѝ изглеждали продълговати и увиснали, твърде далеко от представата за добре поддържан женски бюст. Истински пожар обаче избухнал, когато някой си ѝ казал, че в тялото прилича на Катя от „Ритон”.

„Край, свърши се. Пак ще трябва да ходя на операция, този път за намаляване на гърдите. Никога не съм предполагала, че ще се стигне до подобна ситуация, но тежестта определено ме извади от равновесие. Все пак здравето е най – важно от всичко и не е разумно да рискуваме”, коментирала Глория според нейни приятели.

Почитателите на певицата са категорични, че ще ѝ останат верни докрай, независимо какъв е размера на бюста ѝ. Глория има верни до гроб фенове, които са готови на всичко в името на своята любимка.

източник: skandalno.net

Leave a Comment