Ако сте решили да се пробвате като врачка, точно сега му е времето. В момента у нас се наблюдава небивал интерес към всякакви окултни науки и особено към онези, които обещават да ви помогнат да спечелите бързи пари. Специалисти обясняват, че тази тенденция съвсем не е нова, но в последните месеци се е засилила невероятно заради прогресивно нарастващата бедност сред населението.

След стотиците предложения за правене на бяла магия определено изпъкват тези, които обещават невероятен късмет в бизнеса или уцелване на шестица от тиражите на спортния тотализатор. Заради нарасналия интерес обаче цените се завишават и сега доверчивите трябва да плащат с по около 20 -30 % отгоре.

магии срещу неуспехТака например, един от успешните „магьосници” търгуващи с амулети за финансов успех споделя, че е вдигнал цените от 100 на 200 лева. Обяснява, че просто не иска „да изпусне възможността” и се възползва от правата, които му дава свободната пазарна икономика. Най – интересното от всичко е, че до момента няма нито едно оплакване или рекламация.

По традиция много вървежни са и различните магии за любов, който се нареждат на второ място в класацията. Струват средно по 100 лева и обещават, че по неведоми пътища ще накарат обекта на желание да отговори на чувствата в най – кратък срок. Съществува и интересна разновидност, гарантираща сигурна защита против изневяра. Когато ревнивата половинка направи заклинанието на шавливата съпруга или съпруг може да бъде сигурна, че палавникът в никакъв случай дори няма и да се сети да флиртува с когото и да било.

източник: skandalno.net

Leave a Comment