Музикантът аут от екипа на Дългия , скарали се жестоко

Нечуван скандал избухна в шоуто на Слави. Музикантът Георги Милчев — Годжи напусна предаването след зверски сблъсък.

Повод за раздялата между дългогодишните приятели и колеги е последният албум на Слави и „Ку — Ку Бенд” „Един от многото“. Дългият отказал да пусне в него някои от песните на Годжи.

Милчев се надявал в новата тава да се похвали с поне няколко авторски парчета. Слез излизането на албума обаче станало ясно, че там се мъдри само едно негово парче и то в дует с Роксана.

Масло в огъня налял и фактът, че докато Годжи е само с едно парче, то Гъмзата и Борис Солтарийски са с по няколко песни в албума. Криводолецът приел ситуацията доста тежко най-вече заради това, че Слави дори не му казал какво мисли да прави, пишат от hotarena.net, цитирайки skandalno.net.

„За албума подготвих около десет песни, някои от които обещаваха да станат сензационни хитове. Уж се разбрахме, че със сигурност ще влязат „Празна стая” и „Свикнах да те нямам”, а се оказа, че тях просто ги няма”, споделил пред приятели Годжи.

Заради скандала музикантът се е заканил да напусне екипа и да се отдаде на самостоятелна кариера.

Точно по тази причина Годжи липсваше във вечерта на Северозападната култура в шоуто. И докато публиката се чудеше дали не е болен и затова отсъства, колегите му пазят мълчание за случая, с надеждата музикантът да се върне. Засега обаче няма изгледи за това, твърдят запознати със случващото се зад кулисите на шоуто.

източник: kliuki.net

Leave a Comment