От известно време насам басистът на „Ку – Ку Бенд” Георги Милчев – Годжи се хвали с ново гадже, издадоха хора от артистичните среди. Любимецът на Слави най – накрая успя да изтръгне от сърцето си тежкия спомен за своята последна любов Станислава и я замени с друго грациозно създание, което танцува в конкурентен на „Магаданс” балет.

Преди броени дни Годжи бе засечен в компанията на красива брюнетка по родното Черноморие. Новото му момиче на практика е почти двойничка на фаталната Станислава, но и с ясно око се вижда, че е доста по – възрастна от нея, което говори за по – голям опит в брачния и всякакъв друг вид животи.

По думите на очевидци, в компанията на своята прелест Годжи е изглеждал повече от щастлив и съвсем не е полагал усилия да скрие интимната си връзка с апетитната брюнетка. Двамата дори посетиха някакво светско събитие, където музикантът влезе в конфликт с папараците, които всячески се стремяха да го нащракат с неговата приятелка.

„Годжи на два пъти заплаши момчетата с фотоапаратите, като категорично им забрани да го снимат с жена му. За разлика от него обаче, балерината съвсем не се дърпаше от обективите и дори видимо беше доста доволна, че ще я щракнат с известния ѝ приятел”, сподели присъствал на партито очевидец.

източник: skandalno.net

Leave a Comment