По всичко личи, че Георги Милчев – Годжи е преодолял раздялата си с балерината Станислава.

Той се е появил с новата си изгора в столичен МОл, където двамата отишли на кино. Въпреки усилията на Годжи да остане неразпознат, той бил разконспириран от касиерката. Касиерката обаче забравила за служебните си задължения и се отдала на типичното си женско любопитство, оглеждайки новата приятелка на басиста от глава до пети.

От думите й става ясно, че дамата е била облечена много стилно и за разлика от досегашните му приятелки, които бяха блондинки, тази е с тъмна коса. Сигурно на музиканта вече му е омръзнало да бъде нараняван от жени с руси коси и вероятно по тази причина е преминал на брюнетки.

Другото, което става ясно от разказа на касиерката е, че жената до Годжи не била от най-стройните, дори е със заоблени форми. Не е висока и въпреки позаоблените й форми привлича доста мъжките погледи. Освен това има симпатично лице.

Припомняме, че до неотдавна басистът от “Шоуто на Слави” ближеше раните си от раздялата с балерината Станислава. Връзката между двамата продължи три години, отбелязва Скандално.нет.

Танцьорката го заряза заради новата любов, която пламна с пълна сила между нея и Ивайло Стойков.

Станислава нанесе най-голяма обида на Годжи като заяви, че с него се чувства в пъти по-добре.

Тези думи разбиха тотално сърцето на музиканта, който беше лудо влюбен в нея. За сметка на това пък музикантът изля мъката си в няколко песни, които се превърнаха в истински хитове.

източник: skandalno.net

Leave a Comment