Галена се поддаде на коварното влияние на Андреа и се окепази с фотошоп!

Хубавата „болярска снаха” разочарова хилядите си почитатели. Тя нито е от тези, които пеят на плейбек, за да „си пазят гласа”, нито са в лоша форма, нито има да проблем да общува и да се снима с публиката си. Изведнъж обаче всеобщата любимка реши да го кара „с леки движения”! Или поне с такова впечатление останаха редовните посетители на страницата на Андреа.

 

Двете сладурани пяха на рожден ден на популярно столично заведение. Кой как е пял, какво е показвал и как е общувал с публиката – всеки може да предположи. Но какво остана в архива?!

За изумление на заклетите поклонници на Галена, певицата изведнъж заприлича на извънземно! Гигантска глава, възтънки крайници и талия, пищна пазва – едно мугаво Барби от страната на „Таласъми ООД”!

Е, то не е за чудене, защото на снимката все пак присъства и Анелия. За нея, който не я виждал със сигурност е склонен да повярва, че има голяма глава, несъразмерен торс и бедра, които странно защо на телевизията изглеждат тройни!

Почитателите вече не го намират за смешно! Няма ли кой да каже, че фотошопът е за дребни корекции, а не за стряскане на детската аудитория!??

източник: kliuki.ws

Leave a Comment