Шоуто Мис България 2013 отдавна свърши, но коментарите за него продължават с пълна сила. В последните дни в онлайн пространството се появи видео, което буквално взриви интернет аудиторията. Клипчето е пародия на цялото предаване, заедно с участничките в него, нелепите им мисии и разбира се водещия Кирил Ефремов. Видеото за нула време стана хит в мрежата, а феновете се надпреварват да хвалят създателите му колко добре се е получило.

В осмиващото клипче не са пропуснати нито дрязгите между кандидат-миските, нито напъните на Киро Къртицата да изглежда естествено пред камерата, докато води. “Паднах от смях, супер анимация!”, “Пародия на пародията Мис България, браво!”, са само част от възторжените отзиви на феновете.

Това не е първата подигравка с несполучливото риалити, които продуцентите спретнаха. Още със старта на шоуто мрежата беше залята от подигравателни колажи, осмиващи нелепия подбор на голяма част от кандидатките, претендиращи да бъдат сред най-красивите българки. Видеото е просто поредната порция солидно зрителско негодувание към недоразумението, наречено “Мис България 2013″, коментират форумци.

Изгледайте и вие клипчето и споделете с нас вашето мнение – намирате ли го забавно или по-скоро не?

източник: kliuki.net

Leave a Comment