Развод за Петко Димитров и новата му съпруга Яна предрече астроложката Алена. Според нея двамата са се оженили в момент, в който звездите били неблагосклонни и  вещаели неуспешна връзка на младата танцьорка. Яна  можела да сключи щастлив и дълготраен брак едва  след 6 години, когато стане на 29.

Алена отсъди, че чувствата между Яна и Петко  са силни, но не е добра прогнозата за брака им. Те не се били посъветвали със специалист /разбирайте нея/, който да изчисли кога е най-благоприятно да се вземат. Ако Яна се беше омъжила за Петко на 29, бракът им щеше да е много щастлив. Сега щял да се превърне в рутинна връзка или дори щели да стигнат до развод, понеже така показвали звездите.

Не можеш да се влюбиш и след няколко месеца да отидеш под венчило. Трябва да видиш какво показва звездната ти карта, трябва да намериш периода, който е най-подходящ за теб, занаражда Алена. Тя предрече, че новобрачните ще се разведат до няколко години, а Яна има повече шансове с Орлин, понеже хороскопите им съвпадат.

Поредната търсачка на слава и клиенти се изказа  в ефир и хвърли в смут всички обикновени двойки, които се канят да сключват брак. Те сериозно се замислиха дали да не отидат да питат как стои положението със звездите, планетите и всички небесни тела, преди да се се подпишат в гражаднското. Хора пък, чийто брак се е разклатил, също си помислиха, че сигурно ще е заради звездите.

Напук на прогнозите младоженците се чувстват отлично и нямат никакви намрения да се развеждат. Те са още по-влюбени от началото на връзката си и без да са си правили справка с врачки и астроложки се радват на връзката си. А какво ще стане в бъдеще, едва ли зависи толкова от планетите. Алена сопълни, че в хороскопа на Яна имало забрана за брак до 29 годишна възраст, но тя явно не вярвала в тези неща и смело отишла под венчило. Ще си плати за това, каза Алена, а Петко пък се ядоса, че продължават да превръщат личния му живот в панаир и да търсят сензация във всичко, което направи.

източник: skandalno.net

Leave a Comment