Официалната приятелка на Слави Трифонов – Мартина Огнянова се тръшна болна от черна ревност, говорят из коридорите на шоуто. Балерината изпадна в дива ярост заради сърдечните отношения на своя възлюбен с Ива Атанасова, която заедно с него води „Магаданс предизвикателството”.

На всичкото отгоре, притесненията на очарователната Мартина съвсем не са неоснователни, говори мълвата. Защото в последно време Слави и Ива са си станали доста вътрешни, а отношенията им вече будят сериозно подозрение дори у най – близките приятели на гологлавия шоумен.

Говори се още, че когато разговаря с Ива, Слави непрекъснато я гледа в очите, понякога се държал като невъзпитан юноша и пристъпва притеснено от крак на крак. Казано с други думи, чудел се как да я впечатли.

Като всяка ревнива жена, Мартина забелязала всичко и не останала безмълвна към безчинствата на своя любимец Слави. Според непотвърдена информация дори го заплашила, че ако не се оправи в най – кратки срокове ще се разделят, а на вратата и вече чукат цели купища кавалери.

източник: skandalno.net

Leave a Comment