Нов мегаскандал избухва в политическата върхушка. Този път президентът Росен Плевнелиев и скъпата му съпруга Юлияна са на път да взривят страната. Първата дама, която никога не е била първа, защото както му е втора жена, така и отказа да се прави на дама и жестоко отряза протокола, сега спипала мъжа си да си говори по няколко пъти на ден предишната си жена Вероника. Разговорите били дълги и се отбелязвали на телефона му, който Юлето съвестно проверила.


Оказало се, че връзките между мъжа й и бившата му съпруга не само не са престанали, но и са се задълбочили. Всеки ден да си говориш с някого по три пъти и то дълго, никак не прилича на скъсване, смята майката на част от децата на президента. Тя научила от други хора, че любимият й Росен дори се вижда тайно с Вероника и никой не знае какво правят двамцата.
Юлияна заплашила съпруга си с развод, като му казал, че не й пука, че е някакъв си президент.Росенчо Плевналиев Тя го обвинила, че е станал президент без нейно съгласие, че е оставила на плещите й грижата за трите деца, а той правел каквото му скимне. Достатъчно пари имам, за да се оправям и сама, резнала го устата Юлияна, която не се притеснява да го критикува в социалните мрежи, отказа да гласува за него и демонстративно не отиде да го поздрави на първата му пресконференция. В същото време Вероника го подкрепяла във всяко негово начинание и горещо одобрявала всяко негово действие.
Може пък Плевнениев да не е стигнал чак до изневяра, разсъждават журналисти. Те смятат, че той си говори така често с бившата си заради офшорните компании, които са регистрирани от неговата фирма “Линдер” в Кипър. Сега следите трябва да се замитат, а Вероника е част от едната офшорка и много от акциите се водят на нейно име. Росен може просто да е мил с нея, за да не си отвори тя устата пред журналисти и скандалът да се превърне от битова драма в национална политическа криза.

източник: skandalno.net

Leave a Comment