Фолк певицата Мария заедно с неизбежния Християн Гущеров хвърлили в тъч персонала на петзвезден хотел в Стара Загора този уикенд, казаха служители, присъствали на посрещането и на останалите събития.
Семейството се появило като кралска делегация, която включвала Поршето на Гущеров, в което се возели Мария, майка й, Марая и кучето им. В друга кола пък били охранителите, които плътно ги следвали, макар че никой не се бил засилил да ги напада. Мария веднага се разходила из фоайто, за да покаже стегнатото си малко дупе, напомпаните устни и бюст и да се поокъпе малко в славата си. Феновете пък я разпознали веднага и я зяпнали. Въпреки че в хотела е забранено за кучета, за известната двойка било направено веднага изключение.


Те били настанени в най-хубавите апартаменти, а охраната плътно до тях. Персоналът трепнел пред височайшите си гости да не се получи проблем и ето, че се получил. Сутринта Мария отърчала до рецепцията и вдигнала скандал, че мивката в банята е паднала, а полилеят се клати и можел да им падне на главите.Мара Отварачката1 Група майстори се хърлили в апартамента и видяли, че мивката наистина е паднала. Такова нещо никога не се е случвало в хотела ни, недоумяали работниците. Мивката е вградена в шкаф и трудно би се разклатила, камо ли да се срути. Те набързо преместили капризното семейство в друга стая, като започнали спешен ремонт в тяхната.
След дълго чудене как се е случил инцидентът, работниците решили, че през нощта семейните страсти доста са се разгорели в банята и явно мивката е ползвана за с*кс, а не по предназначение. Макар че за целта била по-удобна ваната. На полилея пък му нямало нищо и сигурно след бурните преживявания в банското помещение на фолкаджийката й се сторило, че той се клати.

източник: skandalno.net

Leave a Comment