22-годишната Мариана е новата любов на Део. Както вече писахме, той буквално я забърсал от варненско заведение, където мулатката била сервитьорка. Блондинът твърди, че това било любов от пръв поглед. Явно неговите любови започнаха да стават не от пръв поглед, а от първо трепване на очите, но все пак негова работа. Той поискал телефона на мулатката, а тя пък веднага му го дала. Последвали двуседмични мобилни преговори, след които Марияна напуснала работата си и кваритирата си в морския град и буквално пристанала на рапъра. Той пък веднага я уредил да участва в клипа му с Лео, като красавицата има ролята да стои в една кола и да се усмихва от задната седалка.


Марияна е с майка българка и баща нигериец и има свой собствен чар, но всички се чудят как така бързо е протекло ухажването и събирането на новата двойка. За тези неща по принцип е нужно време и някак странно звучи да станат по телефона. Део и Лора
Мнозина се усъмниха, че вече застаряващият рапър не е могъл да преживее факта, че хубавата Елена от Денсинг старс му би шута и го обяви за скучен. Само тази година той бе зарязан от две жени едновременно. Първа го натири Лора Караджова, на която й писна да се влачат заедно, а след това танцьорката Елена, която мило каза, че представите й за страстна любов не са били стоене всяка вечер вкъщи пред телевизора и къпане в морето през деня. На нея й се ходело вечер на заведения, танцувало й се, пътувало й се и ако става въпрос за гледане на телевизия, можела да го прави и сама вкъщи.
Сега Део натри носа на Елена, че не страда по нея, а бързо я е заменил с друга. Марияна не е придирчива /засега/. Живяла е бедно, майка й я е отгледала сама, защото баща й се върнал в Нигерия, а после майката починала и мулатката е сама на този свят.
Тези дни Део се появи на официално парти с нея и така потвърди, че двамата са заедно. Нито Елена, нито Лора потънали в сълзи от този факт.

източник: skandalno.net

Leave a Comment