Петко Димитров е лудо влюбен. Той не спира да сипе комплименти по адрес на избраницата си. Той и Яна ще се врекат във вярност през Октомври, а роклята на бъдещата младоженка вече е купена. Двамата бяха в Дубай, откъдето си напазаруваха за щастливото събитие.

Петко няма търпение да направи Яна своя жена, пишат от скандално.нет Той очаква танцьорката да му роди минимум три деца. Двамата да изключително влюбени и щастливи. А според Димитров няма как да е другояче. Бизнесменът сподели, че Яна е изключително красива жена и само обратен не би я харесал.

Освен това танцьорката е мила, добра и любвеобилна, още качества, с които без усилия пленила Петко. Бизнесменът споделя още, че химията помежду им е изключително силна, но не е само това. Той усещал Яна дълбоко в себе си, заел какво мисли, чувства и желае.

На Яна не й се налагало да казва каквото и да е. Петко без усилия разбирал какво иска да каже половинката му. Сега двамата с нетърпение очакват сватбата и какво ще им донесе бъдещето. Едно се знае, Петко със сигурност здраво ще работи за желаните три деца.

източник: kliuki.net

Leave a Comment