Шумно рекламираната бременност на Златка Райкова се оказа поредният кьорфишек, хвърлен от Големия брат в национален ефир. В съботния ден продуцентите на „ВИП Брадър“ заляха Нова тв с десетки реклами, в които сексапилната блондинка изненадва всички с новината, че ще става майка. Думите й обаче са пълна лъжа, твърди „Всекиден“.

„Бременна съм! Чакам първото си дете от Георги“, с усмивка до уши сподели със съквартирантите си Русата Злати. Новината изненада всички, защото любовта й с ММА боеца е съвсем прясна и е нормално двамата да поизчакат с правенето на бебета, особено като се има предвид, че той е само на 20 години и още е студент. Въпреки всичко обитателите на къщата веднага я наобиколиха, втурнаха се да я поздравяват и обсипват с целувки и добри пожелания.

„Най-после добра новина в това риалити! Браво на влюбените, да им е живо и здраво бебето! Така се прави!“, зарадваха се фенове на шоуто. Медиите пък се втурнаха да тиражират благата вест, че изкусителката се е кротнала, ще става почтена жена и любяща майка.

Да, ама не. Цялата работа се оказа една голяма и добре измислена лъжа. Русата Златка е много далече от майчинството. Тя може и да иска да забременее, но това все още е в сферата на нейните мечти и ще трябва да поработи малко повече в кревата, за да го превърне в реалност. Оказа се, че гръмко промотираната бременност на пазарджишката мома е фикция на Големия брат. Тя е част от новата седмична мисия в къщата, която продуцентите са нарекли „Чувам гласове“. В нея съквартирантите трябва да изпълняват всичко, което им нареди гласът на Биг Брадър. На Райкова било наредено да повтаря непрекъснато „Бременна съм! Бременна съм!“. Тя нямало как да откаже да изпълни поръчката, защото това би означавало провал на мисията и загуба на бюджет за къщата.

източник: pik.bg

Leave a Comment