Футболната звезда Валери Божинов отнесе и продължава да отнася доста критики за това какъв родител е. Феновете, особено тези на Алисия, не спират да го обвиняват, че обича дъщеря си от Николета Лозанова много повече от сина си от певицата.

Самата изпълнителка също допълнително подклажда тези слухове, постоянно пускайки снимки на самотния Валери-младши, намеквайки, че детето се чувства забравено от татко си.

От друга страна пък са феновете, които се нахвърлиха върху Николета с обвинения, че нарочно се опитва да държи баща и син разделени, за да мъсти на бившата на съпруга си. Е, всички тези слухове и спекулации вече имат своя категоричен отговор.

Лично плеймейтката качи в профила си във Фейсбук снимка, на която Валери е гушнал и двете си деца! Нещо повече, към умилителния кадър съпругата на футболиста е написала думи, които очевидно принадлежат на Валери: “И после кажете, че не съм голмайстор… най-големите попадения в живота ми са двете ми деца. Аз съм най-щастливият татко!”.

По този начин Лозанова веднъж за винаги затвори устите на зложелателите, които се опитваха да я изкарат виновна, че едно малко момче не се среща с баща си. Фотосът съвсем естествено разтопи феновете, които се надпреварват да коментират колко прекрасни са Валери и двете му дечица. И да пожелават на тях и на Николета много семейно щастие.

източник: kliuki.net

Leave a Comment